Revelion 2009-2010

A venit iarna cu trenul din....

....dovada?!?!??...aici

"Morţii merg în cer, nu în Europa!"

Un material care mie mi-a placut si marita citit. E vorba despre Buciumanii Muntilor Apuseni, adica parte din viata locuitorilor din Satul Bucium, Jud. Alba. ...continuare

Blog-uri de citit!

...stiu ca probabil citesc doar eu si cu mine ce scriu pierdut pe acest site, dar vreau sa impartasesc, chiar daca si numai cu mine, din ceea ce posteaza altii pe net: idei, vise si sentimente. Tocmai de aceea va invit pe toti sa cititi trairile unui prieten de seama pe blogul sau personal Axante pentru a-l incuraja sa scrie, fiindca simtirile si trairile sale sunt intense si merita a fi spuse.

...si daca nu credeti ce spun sau ce spune el in blog sunteti invitati sa veniti cu noi la munte, caci acolo totu-i minunat.

Primii fani "Plus noi"

Sfarsitul de saptamana ce a trecut a fost unul festiv pentru Cetatea Alba Iulia, asta datorita festivalului "Ziua de maine" care a adus pe scena Casei de Cultura nume deja consacrate in cultura folk dar si nume mai putin sonore ale unor tineri foarte talentati care ne-au incantat cu graiul si manuitul zongorei.
Seara de sambata a fost insa una aparte, marcata de lansarea pe scena a cantecacilor de folk din formatia nou infiintata a prietenilor nostri de la "Plus noi". Acestia au avut o prestatie incantatoare, fara celebrul "dans scenic" a lui Victoras si fara dezinvoltura lui Talisman ci cu seriozitate si muzica extrem de buna.....a se vedea si primul fan!!!Mai multe informatii pe www.trascaucorp.ro si pe blogul formatiei "Plus Noi"
Melodii ale formatiei "Plus noi":

- Plus Noi - Am iubit
- Plus noi - Stihirile unui trist

Melodii din cadrul festivalului "Ziua de maine"

- Florina Novac - Povestea veacului
- Alina Todica - Copaci fara ea
- Grupul Noi - Se plang de mine ingerii
- Alexandra Sidor - Anotimpul ploilor
- Alergic - In priza

...la anul cel putin la fel sa fie!!!

Raport tura - Buturca, M-tii Metaliferi

Am plecat vineri pe la 5 juma, după ce am reuşit să repar Mercedesul din dotare, pe relaţia Almaşu Mare-Balşa. Am ajuns fără mari peripeţii, în centrul prea pomenitei comune, unde îngurgităm nişte plăcinte, şi apoi câte o bere la birtul din parcul aceleiaşi stimate comune. Unde Sandu a lăsat indicaţii privind accesul către Burtuca:"apăi să-i trimiţi către Burtuca, d-api vezi că o să mai pocească numele".citeste tot pe trascaucorp.ro